5/02/2014

Klara vappen!

No heei! Tääl yks lomailija ilmottautuu, me tehtiin joskus talvella yks lauantaityöpäivä koulussa ja sitä vastaan saatiin tää perjantai myös vapaaksi. Saadaan siis nauttia taas tälläsestä neljän päivän minilomasta, kyllä kelpaa!
Mietittiin tyttöjen kanssa tässä muutama päivä sitten, että mitä tehtäisiin vappuaattona. Joku sitten saikin mahti-idean: pidetään vappupiknik! Ilma olis toki voinut olla vähän lämpimämpi, mutta kun heitti kaks hupparia takin alle ja uggit jalkaan, niin ihan hyvin tarkeni. Grillin ääreen pääsi myös lämmittelemään käsiä :D Grilliä sytyttäessä oli muuten pikkusen jännät paikat, kukaan meistä kun ei ollut grillannut aikasemmin. Kaikki meni kuitenkin hyvin (eikä poltettu esim. peltoa tai lähellä olevia taloja maan tasalle)Niinkun kuvistakin voi ehkä päätellä, ruokaa meillä oli mukana enemmän kun tarpeeksi. Grillailtiin pitaleipiä ja niiden päälle lastattiin kanaa, juustosieniä, kurkkua, tomaattia, guacamolea ja salsaa. Kokeiltiin myös, miten s'moresit onnistuis ja hyviä oli! Sinna oli viel saanu veljensä matkakajarin mukaan, joten aika meni kun siivillä hyvässä seurassa hyvän musiikin ja ruuan parissa :)
Vappupäivänä täällä on muutaman vuoden ajan järjestetty ankanuiton sm-kisat. Niimpä me käytiin pyörähtämässä keskustassa kattomassa kun 9000 ankkaa pudotettiin kanavaan. Mun oli tarkotus ottaa kamera mukaan, mutta ylläriylläri, kotiinhan se jäi, haha :D
image image image image image image image image image image image
Hyvää viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti