5/19/2014

Last week through my phone

Huhuh, nyt olis viel viimenen puristus tän opiskelun suhteen, koeviikko kun alkaa huomenna ja sen jälkeen saankin sanoo heipat suomikoululle reiluksi vuodeksi. Hullua! Motivaatio on nyt kyl ihan hukassa, mutta toivon mukaan jotain motivaation rippeitä täs alkais pian löytymään, että saisin kaivettua esim. kemiankirjan tuolta jostain nenän eteen. Toi lämmin sää ei myöskään kauheesti boostaa lukuintoa. Paljon tsemppiä kaikille näihin viimesiin kokeisiin!
Ja sitten varsinaiseen postauksen aiheeseen, palataan siis viel viime viikkoon näiden puhelimesta kaivettujen kuvien muodossa :)
lately1Äitienpäivänä suunnattiin perinteiselle äitienpäivälounaalle suvun kesken. Serkun kanssa piti sitten ottaa äitienpäiväselfiet :) // Mua puras joku ihme lukukärpänen. Tällähetkellä on menossa toi The fault in our stars ja vaikuttaa kyl tosi hyvältä! 
lately2
Posti-Pate toi perjantaina odotetun paketin // Lenkkeilyä pitkästä aikaa!
lately3Herkuttelua äitin tekemällä Texmex-voileipäkakulla (en yleisesti ottaen kauheesti perusta voileipäkakuista, mutta toi on kyl jotain aivan taivaallista!) // Tän hetken lempparibiisi (ja tottakai mun on pakko rakastaa tätä jo pelkästään sen "let's take a trip to Tennessee" -kohdan takia, haha!)
lately4
Innostuin kattomaan Pretty Little Liarsia joten uus tulokas on päässyt heti käyttöön // Uusi paita pääsi tänään päälle ekaa kertaa. Oli kyl vähän huono valinta kun oli niin lämmin päivä
lately5
Sinnan kanssa käytiin kokeilemassa, oliko trampalla pomppiminen yhtä hauskaa kun ennenkin. Oli se :D // KESÄ!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti