11/23/2014

California: Los Angeles

Woou kuin aika on taas lentänyt. Mun oli tarkoitus julkaista tää postaus aikoja sitten, mutta se on kokoajan jäänyt. Kuvat on ollut valmiina luonnoksissa vaikka kuinka kauan ja ongelmia tulee vastaan tekstin kirjottamisen kanssa. Jotenkin en vaan millään meinaa saada järkevää tekstiä aikaiseksi. Olisi tehnytkin mieli vaan julkaista pelkät kuvat ja jättää kokonaan kirjottamatta... Muttaniin, toinen puolisko Californiakuvista olisi nyt vihdoin tässä.
Perjantaiaamuna oli aika heittää hyvästit San Franciscolle kun otettiin alle meidän vuokra-auto ja lähdettiin 6 tunnin ajomatkalle kohti Los Angelesia. Melkeimpä koko matkan ajan meitä ympäröi aavikko, mikä jokseenkin yllätti mut. Tosin en oikeestaan ees tiiä mitä olin Calista etukäteen kuvitellut, palmuja ja hiekkarantoja? :D
DSC_2409 DSC_2439
Päätettiin host momin kanssa käyttää perjantai-ilta hyödyksi ja perille päästyä hotellin sijasta suunnattiin suoraa Santa Monicaan missä käytiin katsomassa Santa Monica Pier. Pier näytti tosi kauniilta pimeän tultua kaikkine värikkäine valoineen. Tuollekin Pierille oltiin ängetty vaikka ja mitä: pieni huvipuisto, ravintoloita ja kauppoja. Myös kuuluisan Route 66:n päätepiste löytyi kyseiseltä Pieriltä.
DSC_2464 DSC_2458 DSC_2465 DSC_2469 DSC_2477 DSC_2485 DSC_2498 DSC_2503
Aamulla herättiin aikaisin, jotta ehittäisiin näkemään mahdollisimman paljon. Meillä kun oli vain yksi kokonainen päivä tutustua Losiin. Mua olisi kiinnostanut Universal Studios, mutta ajanpuutteen takia meiän piti jättää se väliin. Johonkin elokuvastudiolle oli kuitenkin päästävä, Hollywoodissa kun oltiin, joten varattiin  paikat Paramount Pictures Studioiden kierrokselle. Tuolla studioilla kuvataan ainakin Rizzoli & Islesiä, Gleetä ja American Horror Storya. Kierros kesti parisen tuntia ja päästiin käymään muutamassa kuvausstudiossa ja nähtiin kuinka vesikohtaukset tehdään studion parkkialueella.
DSC_2513 DSC_0007 DSC_2522 DSC_2537
Psst, huomatkaa Hollywood-kyltti :D
DSC_2551 DSC_2556
Tunnistin nää ovet Rizzoli & Islesistä (Bostonin Police Departmentin ovet) ja kuulemma näitä on käytetty myös Gleessä koulun ovina.
DSC_0004
The Walk of fame, Dolby Theatre, Chinese Theatre, julkkisten nimmarit sekä käden- ja jalanjäljet sementissä... Nämä ei varmaan kauheasti esittelyjä kaipaa. Hollywood Boulevardin jälkeen yritettiin päästä Griffith Observatoriolle, mistä kuulemma on hyvät näkymät Hollywood-kyltille. Meillä kävi huono tuuri, sillä observatoriolla oli mun käsittääkseni jotain meneillään ja sinne ei päässytkään autolla. No jäipähän jotain ensi kertaan ;)
DSC_0054 DSC_0043 DSC_0085

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs tutuilta maisemilta! Vietettiin tuolla muutama päivä syyskuun lopussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ollaan sit näköjään samat paikat kierrelty tuolla :) Yksi päivä oli kyllä ihan liian vähän, mutta jäipähän jotain mihin palata vielä joku päivä :D

      Poista