2/11/2014

11.2.

Nyt on melkein puoltoista viikkoo neljättä jaksoo takana ja aavistelin kyl oikein, että tää tulee olemaan aika tiukka jakso. Pitää nyt vaan yrittää tsempata, onneks vika jakso onkin sitten paljon kevyempi!
Keskiviikkona tapahtu jotain ihan hullua! Oltiin jonottamassa ruokailuun muutaman kaverin kanssa ja yhtäkkiä yks mun vaihtoon lähtevä hyvä ystävä, Sinna, tulee paikalle ja ilmottaa, että se on saanut sijotustiedot! Katoin Sinnaa varmaan sellasella 'anteeks mitä?!' -ilmeellä, ennenkun tajusin kunnolla mitä se oli just sanonu, haha. Sinna tulee siis viettämään vuotensa Wisconsinissa, ja se perhe kuulosti kyllä tosi ihanalta noiden alustavien tietojen perusteella! Käykää ihmeessä kattomassa Sinnan blogi, sinne pääsee tästä. Olin luvannu itselleni, etten odota omia sijotustietoja ennen toukokuuta, mutta nyt väkisinkin oottelen niitä salaa ihan innolla :D 
Asiasta sadanteen, mä onnistuin taidokkaasti saamaan ton ruston tulehtumaan alle viikossa, joten nyt oon torstaista lähtien popsinut antibioottipillereitä aamuin illoin. Toi turpos ihan yhtäkkiä tiistaina ja torstaina raahauduin sitten lääkäriin. Nyt korva näyttää jo paljon paremmalta, turvotus ja punotus on melkein kokonaan hävinnyt :)

large
WeHeartIt

2 kommenttia:

  1. Haha, kyl vieläki naurattaa ku aattelee tota sijotustietojen saamista:D Mutta tää sun blogis on kyl ihana!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuli kyl niin puun takaa! :D Ja voi kiitti :))

      Poista