6/22/2014

Off to Berlin

berlin5berlin2berlin3berlin1berlin4Aika tarkalleen vuosi sitten joku tytöistä sai idean: ensi kesänä lähdetään yhdessä johonkin! Mietittiin jotain meille sopivaa kohdetta Euroopassa ja päätös oli lopulta yksimielinen. Kun kaikki oli saanut luvat porukoiltaan niin varattiin hotellihuone ja lennot. Ja kohteenahan meillä on siis Berliini! 

En ole ennen matkustanut ilman porukoita, joten tällähetkellä jännittää vähäsen, miten alaikäisten matkustaminen keskenään oikein onnistuu. Oon kyllä mielestäni matkustanut suht paljon tässä viimeisen 10 vuoden aikana, että lentäminen ja matkailu on sinällään tuttua. Mutta tälläkertaa pitää itse järjestää lähestulkoon kaikki lennoista hotelliin ja aktiviteetteihin, niin väkisinkin vähän pelottaa että mitäs jos oon nyt sössinyt jotain. Haha, taidan vaan olla jokseenkin stressaavaa tyyppiä :D 
Oon käynyt Berliinissä kerran reilu pari vuotta sitten. Me oltiin siellä kuitenkin vain kaksi kokonaista päivää, mistä toinen meni kokonaan sukulaisilla. Toisena päivänä ajeltiin nopeesti tärkeimmät nähtävyydet läpi, mutta ei ehitty niihin tarkemmin tutustumaan. Tosin just tona päivänä ei sääkään kauheesti suosinut, niinkun noista kuvistakin voi varmaan huomata, joten loppujen lopuks oli ihan kiva kattella maisemia auton ikkunan takaa. Nyt meillä on kuitenkin neljä kokonaista päivää tuolla plus tietysti saapumis- ja lähtöpäivä. Kaikille päiville on jo jotain kivaa ohjelmaa alustavasti suunniteltuna. Odottavan aikahan on tunnetusti pitkä ja nää viimepäivät on kyllä mennyt niin hitaasti. En millään malttais odottaa enää huomiseen :D Tääkin muuten tuntuu niin oudolta, muistan kun laitoin ton matkan Big day counteriin ja päiviä oli sillon jäljellä tasan 300. Nyt päiviä on enää 1!
Mites te muut, ootteko käyneet Berliinissä? Jos teil sattuu oleen jotain vinkkejä, joku kiva kahvila tai nähtävyys tai mitä tahansa mikä olisi ihan must kun tolle suunnalle tekee visiittiä, niin niitä saa tulla jakamaan :)

3 kommenttia:

  1. Oi vähä kuulostaa kivalta tollane matka!! Pitäkää hauskaa siellä :D
    Millon sulla muuten on se viisumihaastattelu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään! :) Mä meen siihen tokaan, tais olla 11.7. Mites sulla? :)

      Poista
    2. Aa okei, mulla on jo ens perjantaina :)

      Poista