8/20/2014

Georgia

Host mom oli lupautunut vahtimaan nuorimmaista lastenlastaan viime viikonloppuna, joten perjantaina otettiin suunnaksi Georgia. Oltiin siellä sunnuntaihin asti ja majailtiin momin pojan luona. Tapasin liudan sukulaisia, mm. momin molemmat pojat sekä kaikki neljä lastenlasta. Launatai-ilta vietettiinkin yhdessä pelaillen, syöden ja muuten vaan oleillen. Sukulaiset vaikutti kaikki tosi mukavilta ja odottelenkin jo innolla millon nään niitä uudelleen :)
Koulu ja soccer vie suurimman osan mun ajasta täällä. Nyt mulla on eka vapaailta sitten koulun alun jälkeen ja tää tuntuukin ihan oudolta vaan chillailla kotona kaikessa rauhassa, haha. Tylsistymään siis en oo ainakaan päässyt, päinvastoin tuntuu että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. Maanantaina meillä oli peli Knoxvillessa. Jo menomatkalla vettä tuli kun saavista kaatamalla ja mietittiinkin momin kanssa, että millonkohan tulee tekstiviesti että peli on peruttu. No sitä viestiä ei koskaan tullut, mutta peli päästiin alottamaan vasta tunti aiottua myöhemmin sateen takia. Puoliajalla alkoi ukkostaa, joten peli jouduttiin jättämään kesken. Vettä oli tullut niin paljon, että tiet tulvi Knoxvillen päässä.
Enkun kanssa menee ihan hyvin. Välillä saattaa iskee ihan totaalinen black out ja kaikki perussanatkin unohtuu hetkeksi. Se myös vähän ärsyttää etten pysty ilmasemaan itteeni samalla tavalla kun suomeksi. Just kun joku heittää jotain ja itse haluisi sanoa jotain nasevaa takaisin, niin ulosanti on luokkaa "yeah". No ehkä tää kieli tästä ehtii kehittyä :D
Oon ollut aivan superlaiska ottamaan kuvia, joten niitä ei nyt kauheesti oo tarjolla. Tässä nyt kuitenki muutama otos viimepäiviltä.
DSC_0904
Veneilyä viime viikolla
DSC_0932
Autolla jossain Atlantan liepeillä
IMG_5245
Tältä näytti Knoxvillessä sillon maanantai-iltana... (pahottelut surkeasta puhelinlaadusta)
ahouseTalo, missä tällähetkellä asustelen, takapihalta
DSC_0935Ei lainkaan hullumpi takapiha :)

4 kommenttia:

  1. Oh looks very nice place to live! And nice rain... :-D Did you have tornado warning over there today? We did but it didn't come here, luckily! But it was still stormy and so much lightning!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nope, we didn't. Or at least I didn't hear about it :D But it was stormy yesterday here too.

      Poista
  2. Sanooks ne Ella siellä ihan normaalisti Ella vai yhellä ällällä niinku Ella siel yleensä lausutaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää sanoo sen sillee yhellä ällällä. Sanoin kerran host momille miten mun nimi suomessa lausutaan ja siltä se tuli sillee eLLLa, ällä tosi korostettuna :D

      Poista