8/28/2014

Ozone Falls

Tiistaina tuli täyteen kuukausi siitä kun jätin Suomen taakseni. Whaat?! Aika menee kyl sellasta tahtia ettei mitään järkeä.
DSC_0975 DSC_0985 DSC_0987 DSC_0969 DSC_1005
Viime viikonloppuna käytiin host momin kanssa kattelemassa vähän Knoxvillen keskustaa. Knoxville on siis suurinpiirtein Tampereen kokonen kaupunki ja täältä on sinne matkaa autolla noin tunnin verran. Pääsin myös shoppailemaan ekaa kertaa NYCin jälkeen ja pakko sanoa, että täällä 'landella' shoppailu on paljon kivempaa kun NYCissä. Ihmisiä ei oo täällä läheskään yhtä paljoa (NYCissä jonot oli jotain niin järkyttävyyttä) ja hinnatkin on paljon alhasemmat :)
Tälle meidän retkipäivälle osu tosi lämmin sää, joten itse keskustassa ei jaksettu kauaa kiertää. Käytiin kuitenkin mm. tossa kuvissa näkyvässä tornissa, Sunspheressä, mistä oli kivat näkymät kaupungin ylle.
DSC_1048 DSC_1024 DSC_1037 DSC_1039
Sunnuntaina oli tarkotus viettää päivä kotona lahnaillen, mutta lähdettiinkin sitten tsekkaamaan tossa lähellä sijaitseva vesiputous. Oli kyllä tosi nätti paikka. Maasto tosin oli sellasta että aika huolella sai apinoida että pääsi tarpeeksi lähelle. Tuolla voi kuulemma käydä uimassakin, joten ens kerralla pitää napata bikinit matkaan :)

Meillä on nyt menossa tällänen kolme päivää kestävä soccerturnaus. Tänään oli eka peli, mikä voitettiin lukemin 2-0. Peli alkoi jo puol neljältä ja ajomatkaa pelipaikalle oli noin tunti, joten meiän joukkue pääsi koulusta jo puol kahdelta. Huomenna sama homma, toivottavasti myös lähdetään kotiin yhtä voitokkaissa tunnelmissa kun tänään :D 
Yritän tulla kirjottelemaan koulusta pikkusen tarkemmin tässä lähipäivinä. Nyt pitää kuitenkin mennä nukkumaan, että saan revittyä itteni sängystä ylös viikon vikaa koulupäivää varten. Palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti